Selecteer een pagina

Over mij

 

Als kind al was ik invoelend en stond mijn antenne aan om de sfeer en stemming te peilen. Ook de subtiele energie kon ik ‘waarnemen’. Daarmee leren omgaan, in een maatschappij die hier niet op is ingesteld, is een hele uitdaging kan ik je vertellen. Toch heb ik mijn weg hier met vallen en opstaan uiteindelijk in weten te vinden.

Zo rond mijn 35e ben ik bewust aandacht gaan besteden aan deze gevoeligheid. Cursussen in verschillende richtingen trokken mijn aandacht. Zo heb ik mij verdiept in Reiki, White Time Healing, communicatie (NLP), systemisch werk (familie- en multidimensionale opstellingen) mindfulness, kindercoaching & counseling en heb ik de opleiding tot spiritueel therapeut gevolgd.

Mijn sensitiviteit ben ik gaan inzetten als kracht.  Dit werkte door in mijn toenmalige baan in het onderwijs. Volwassenen en kinderen kwamen vanzelf op mijn pad en zo heb ik door de jaren heen een manier van werken ontwikkeld die geschikt is voor iedereen, een vorm die prachtige ontwikkelingen teweeg kan brengen.

Mijn passie en de positieve ervaringen hebben ertoe geleid dat ik, naast het werken als manager in de gehandicapte zorg, deze praktijk heb opgezet.  Mijn intentie is in alle oprechtheid, je te begeleiden naar jouw eigen wijsheid en heelheid, die je goed kunt gebruiken in deze bijzonder tijd.

hanneke-brandenburg-therapie