Selecteer een pagina

Reacties

 

Wat een warm welkom! Op haar rustige en evenwichtige wijze verwelkomde Hanneke mij met stralende ogen waaruit een diep begrip en liefde sprak en vroeg wat ik nodig had. “Wat zou je willen dat er voor je gedaan werd?”
Een welkom van lichtwezens waardoor ik een gevoel van thuiskomen ervoer en me gekend en begrepen voelde waardoor ik me volledig en vol vertrouwen kon openstellen voor wat zij en haar helpers mij te bieden hadden.
De prachtige helende energie van Hanneke mogen ervaren door middel van haar verfijnde aanraking die voelbaar was door mijn hele lichaam en wezen. Vrijmakend waar stagnatie was opgetreden en voedend waar vervulling nodig was.
Haar warme liefdevolle handen wisten precies de plaatsen aan te wijzen waar begeleiding nodig was.
De diepe ontspanning die optrad tijdens de behandeling en erna gaven mij hernieuwde veerkracht en stabiliteit.
Harte-groet,
Marjolijn Bonthuis, Auteur van ‘Op consult bij onze hemelse gidsen’

 
Als ik om één of andere reden uit balans ben (mij onrustig of ongelukkig voel) dan ga ik naar Hanneke.
Met haar toegang tot verschillende technieken, kiest ze -zoals het mij lijkt- bijna intuïtief voor die aanpak, waar je op dat moment het meest bij gebaat bent, altijd vanuit warmte en veiligheid.
Ik voelde daarna de kracht om in mijn leven de beslissingen te nemen die nodig zijn. Ik voel daarbij nog steeds de warmte die mij geborgenheid geeft.
Anneke uit IJmuiden
 
Met een uitnodigende glimlach van Hanneke werd ik verwelkomd, bij House of hearts in Waarland. In de serene, evenwichtige ruimte voelde ik rust en voelde ik me direct gedragen door de uitnodigende energie die voelbaar was in het veld dat Hanneke daar al had neergezet. Met gesloten ogen kon ik me vol vertrouwen overgeven aan wat er zich mocht openbaren. Op mijn vraag om rust en balans, werd helder wat er nodig is om mijn pijn lost te laten en voelde ik hoe ik zelf die balans telkens kan opzoeken. Dank voor deze prachtige reis!!!
Mieke